Предстоящи Събития

КОНЦЕРТ – СПЕКТАКЪЛ „ОПАСЕН ЧАР“

гр. ШУМЕН

16 ЯНУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – ДКТ „В. ДРУМЕВ“

 

Специален концерт-спектакъл ще зарадва шуменци в началото на 2019 г. На 16 януари от 19:00 ч. в ДКТ „В. ДРУМЕВ“ ще прозвучат най-обичаните песни на любимият български актьор -ТОДОР КОЛЕВ.

Група „АКАГА” и ФИЛИП АВРАМОВ участват в зрелищното събитие „ОПАСЕН ЧАР”, на една сцена с оркестъра на Държавна опера – Варна, под диригентството на Нелко Коларов. От сцената Филип Аврамов разказва любопитни истории от автобиографичната книга на Тодор Колев „Варненското софиянче от Шумен”. Зрителите ще чуят най-популярните песни на Адама, изпълнени от ФИЛИП АВРАМОВ, който е автор и на сценария. Сред мелодиите в концерта са всички хитове, познати от емблематичното шоу „Как ще ги стигнем…”.

 Това е  един спектакъл за песните на “ Опасният чаровник “– Тодор Колев! … Един спектакъл за солиста Филип Аврамов със симфоничен оркестър на Опера Варна и група “Акага“! Нейно величество “Музиката“ ще бъде в “главната роля“!

 Заповядайте да съпреживеем заедно една емоционална нощ, в която да си припомним за “Нашенеца, който настигна американците, но той самият няма стигане!“ Да се върнем във времето, в което “имаше чувство и само тогава се раждаше изкуство“, да се върнем, когато “Двойникът с хиляди лица…“ Фалшив герой, без капка фалш…“ И цар и генерал…  и Гунчо и Пурко, бяха пресъздавани от незабравимият Тодор Колев.

БИЛЕТИ: Билетен център „LM SI GROUP” – 09 8888 2442


„ЧАМКОРИЯ“

гр. СМОЛЯН

25 ЯНУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – РДТ „Н. ХАЙТОВ“

 

 

Заповядайте на едно запомнящо се, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие до Чамкория с омнибуса на бае Слави!Оставете пътешествието да Ви завладее на 25 януари, от 19:00 ч. в залата на РДТ „Николай Хайтов“… То ще ви отведе назад във времето до 1928-ма година. Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров. Постановката на Явор Гърдев,по романа на Милен Русков, е театрален хит, който не бива да бъде пропускан! Преди да се превърне в хитов филм, предишният му роман „Възвишение“ бе адаптиран и в изключително успешно театрално представление.

Това е първи моноспектакъл за Захари Бахаров, чиято роля му приляга като ръкавица. Завладяващо и изпипано от игла до конец, представлението си заслужава да бъде видяно, заради своя изключителен характер и убедителна актьорска игра! Спектакълът трае 130 минути с антракт – истински актьорски маратон. Пред журналисти екипът споделя, че като първа стъпка към драматизацията, Бахаров е изчел целия роман на глас.

Бае Слави Желязков, истински дървен философ, по професия „шефьор“, кара омнибуса си до Чамкория, където гражданите ходят на почивка, на разходка, а някои даже и на работа. По пътя бае Слави, а с него и зрителите, стават част от неговия поток на съзнанието, наглед неуправляемите му спомени и мисли, които прескачат с лекота от закръглените форми на Мици на седалката до него до Антарктида и от бае Коста Янков и разбойническите му дела до Вселената, планетата и неведомите дела божии.

Отличения с най-престижната театрална награда спектакъл „Чамкория“ ще Ви завладее със своя дух, с изключително забавни, но и разтърсващо тъжни моменти, но едно е сигурно – няма да Ви остави безучастни!

Представлението е с продължителност 130 минути и е с антракт. Не се препоръчва за лица под 16 години.

 

БИЛЕТИ: На касата на РДТ „Николай Хайтов“ и на тел. 0879697207


„ТОНИ ДИМИТРОВА“

гр. ШУМЕН

25 ЯНУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – МЛАДЕЖКИ ДОМ 

 

  „Моите неизпратени писма”- чаровната любимка на българите – Тони Димитрова с бутиков концерт-спектакъл в Шумен на 25.01. от 19:00 ч. в Младежки дом.  Концертът е в съпровод на Симфоничен оркестър и рок група.

„Ах,морето”, „За тебе хората говорят”, „Обещания”, ”Танго в полунощ“… Тя е тази, която не следва пътища, a върви там, където няма път и оставя следи…Омагьосваща, неповторима, винаги различна… Спрете мига с вечните й хитове… Не пропускайте магията на най –хубавите песни на българската Бони Тейлър. Песните на Тони създават неповторима атмосфера изпълнена с топлина и обич.

 БИЛЕТИ: Билетен център „LM SI GROUP” – 09 8888 2442


„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

гр. ШУМЕН

30 ЯНУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – МЛАДЕЖКИ ДОМ

 

 

Елате да се посмеем, попеем и да се позамислим заедно с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България,Европа и света.

В представлението са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин. Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 БИЛЕТИ: Билетен център „LM SI GROUP” – 09 8888 2442

 

 

 ТРАВИАТА

гр. ШУМЕН

05 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – ДКТ „В. ДРУМЕВ“

Държавна опера – Варна представя едно от най-емблематичните оперни заглавия в света!

Музикалните критици определят „Травиата“ като най-дръзката опера на Верди. Не случайно навремето цензурата налага действието да бъде изместено с един век назад, за да бъдат защитени добрите нрави. В действителност композиторът разобличава предразсъдъците на обществото, в което самият той живее.

В операта героинята Виолета си проправя пътя в своя свят като куртизанка, но се влюбва в младия благородник Алфред Жермон. Баща му Жорж допуска грешката да я съди, не според човешката й същност, а заради професията й. Когато скъсва с Алфредо, тя го прави не само за негово добро, а също и, заради репутацията на семейството му.

Операта звучи изключително съвременно и днес с темите, които представя. Докато продължаваме да градим мнението си за другите въз основа на първите ни впечатления, дотогава „Травиата“ ще остане актуална, независимо от това, в коя епоха се развива действието й.

БИЛЕТИ в Билетен център „LM SI GROUP“

Резервации и информация на тел: 09 8888 2442


КАМЕН ДОНЕВ

„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА“

гр. СЛИВЕН

6 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч.

ДТ „СТ. КИРОВ“

На 6 февруари Камен Донев ще гостува в Сливен с Лекция 2 – „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“ от 19:00 ч. в ДТ „Стефан Киров“.

„Какъв хубав и вълнуващ хумор!“ така описва публиката магичните моноспектакли на актьора. И добавя: „Чакаме с нетърпение да ни облагороди с изкщуството си пак“ по повод едно творчество, което през смеха води по пътя на осъзнаването. Един многостранен талант на актьор, музикант и танцьор успява да ни въведе в света на просветата в наши дни, разбира се чрез традиционните за него хумор и сатира. „Възгледите на един учител за  всеобщата просвета“ със своя образцов, а не нравоучителен характер, грабва аудиторията по начин, по който я въвлича във водовъртеж от емоции, от който никога не излизаш същия. Нестандартен и гениален – така го описва жадната за знания публика своят „учител“ Камен Донев.

Една смесица от неподражаема актьорска игра, скороговорки, букет от безумни ситуации, преразказани чрез мъдри думи, щипка сарказъм и остроумие като черешка на тортата – това е той. Безспорният талант на един актьор, чиято комичност умело върви по бръснача на сериозността, всеки път успява да екзалтира всяка една публика, пред която се изправя.

Творчеството на Камен Донев е отделен жанр, различен от всички други. Преплитащо в себе си лекотата на изказа, образцовата игра, хумористично-пеперливото произнасяне на глас на нещата, за които иначе се мълчи. На излизане от залата ще гледате на себе си и заобикалящия свят с други очи – очите на промяната. А дали ще я постигнем, зависи само от нас…

Билети: БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР LM SI GROUP – ЗАЛА „СЛИВЕН“ – тел. 0899 183 782

Адрес на Зала „Сливен“ –  ул. „Г. С. Раковски“ №18 (зад сградата на Община Сливен)


КАМЕН ДОНЕВ

„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО“

гр. Петрич

18 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – НЧ „Братя Миладинови“

 

Взривяващият от емоция и смях спектакъл на Камен Донев  „Възгледите на един учител за народното творчество“,  ще гостува в Петрич на 18 февруари  от 19:00 ч. в НЧ „Братя Миладинови“.

Безспорно най-високото постижение, което достига досега е моноспектакълът „Възгледите на един учител за народното творчество“.   Донев изнася подробна лекция, чиято тема сме ние – българският народ. Със своето неповторимо чувство за хумор, той успява да засегне както причини, за които можем да се гордеем с народността си, така и проблеми, пропили се до най-дълбоките слоеве на обществото ни. Специално внимание заслужават българските народни песни и танци. Вплитайки ги изключително умело в сюжета на спектакъла, като един истински учител, дава нагледен урок по български фолклор.

В продължение на повече от два часа и разчитайки най-вече на собствените си възможности, той дава всичко от себе си на публиката, без да се щади дори за момент.Резултатът е, напълно очаквано, една различна, променена към по-добро публика след края на представлението. Достигайки до душата на хората, които го гледат, той оставя там своята харизма, както и множеството послания, които цели да предаде чрез неповторимия си спектакъл.

Най-голямото признание за спектакъла безспорно са неговите 280 289 зрители – постижение, с което нито един български спектакъл в историята на театъра не може да се похвали.

Билети на касата на читалище „Братя Миладинови“  и на 0897 051 412.

 


„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

гр. БЛАГОЕВГРАД

19 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – Зала „Яворов“

Елате да се посмеем, попеем и да се позамислим заедно с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България,Европа и света.

В представлението са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин. Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

Билети на касата на  Зала „Яворов“ – 0884 115 138


ГЕОРГИ ХРИСТОВ

гр. ДОБРИЧ

20 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – ОРГАНОВА ЗАЛА

 

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката в Добрич с празничен биографичен концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…” на 20 февруари от 19:00 ч. в Органова зала.

На сцената Георги Христов излиза с оркестъра и балета на Държавна опера – Варна и своя бенд, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и над 40 души участници.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин с нови аранжименти за симфоничен оркестър и бенд. Балетът на Варненска опера ще допълни пищността на подготвяния спектакъл, превръщайки го във феерия от чувства и емоции.

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена, заедно с оркестъра и балета на Държавна опера – Варна.

БИЛЕТИ:  На касата на залата – 0877 662 908  и  в мрежата на Eventim.bg


БИЙТЪЛС

гр. ШУМЕН

21 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч. – АРТ САЛОН РАДИО ШУМЕН

 
Концерт с любимите песни на Бийтълс ще зарадва шуменци на 21 февруари от 19:00 часа в Арт салона на Радио Шумен.

Тsanev/Ivanov/Semov play The Beatles ,е пиано трио проект, създаден в чест на най-успешната група за всички времена. Песните са в аранжименти на Любо Цанев, и следват съвременната джазова стилистика, запазвайки духа и мелодичността на оригиналите.

Ще ги чуете в изпълнение на: Любо Цанев – пиано Михаил Иванов – контрабас Димитър Семов – барабани.

 
БИЛЕТИ в Билетен център LM SI GROUP – 09 8888 2442

 

 

 


„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

гр.СЛИВЕН

25 ФЕВРУАРИ 2019 г., 19:00 ч.

Елате да се посмеем, попеем и да се позамислим заедно с любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори ще ви очакват с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България,Европа и света.В представлението са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

Билети в Билетен център зала Сливен – 0899 183 782

 

КАМЕН ДОНЕВ

„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО“

гр. ШУМЕН

 

05 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – ДКТ „В. ДРУМЕВ“

 

 

 

На 5 март Камен Донев ще гостува в Шумен с Лекция 1 – „Възгледите на един учител за народното творчество“ от 19:00 ч. в ДКТ „В. Друмев“.

„Какъв хубав и вълнуващ хумор!“ така описва публиката магичните моноспектакли на актьора. И добавя: „Чакаме с нетърпение да ни облагороди с изкщуството си пак“ по повод едно творчество, което през смеха води по пътя на осъзнаването. Един многостранен талант на актьор, музикант и танцьор успява да ни въведе в света на просветата в наши дни, разбира се чрез традиционните за него хумор и сатира. „Възгледите на един учител за  народното творчество“ със своя образцов, а не нравоучителен характер, грабва аудиторията по начин, по който я въвлича във водовъртеж от емоции, от който никога не излизаш същия. Нестандартен и гениален – така го описва жадната за знания публика своят „учител“ Камен Донев.

Една смесица от неподражаема актьорска игра, скороговорки, букет от безумни ситуации, преразказани чрез мъдри думи, щипка сарказъм и остроумие като черешка на тортата – това е той. Безспорният талант на един актьор, чиято комичност умело върви по бръснача на сериозността, всеки път успява да екзалтира всяка една публика, пред която се изправя.

Творчеството на Камен Донев е отделен жанр, различен от всички други. Преплитащо в себе си лекотата на изказа, образцовата игра, хумористично-пеперливото произнасяне на глас на нещата, за които иначе се мълчи. На излизане от залата ще гледате на себе си и заобикалящия свят с други очи – очите на промяната. А дали ще я постигнем, зависи само от нас…

 

Билети в Билетен център „LM SI GROUP”, ул. „Петър Делян” №1 /до театъра/ и на 09 8888 2442.

 


КАМЕН ДОНЕВ

 

„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО“

 

гр. РАЗГРАД

6 МАРТ 2019 г., 19:00 ч.

ДТ „Антон Страшимиров“.

 

 

 

На 6 март Камен Донев ще гостува в Разград с Лекция 1 – „Възгледите на един учител за народното творчество“ от 19:00 ч. в ДТ „Антон Страшимиров“.

„Какъв хубав и вълнуващ хумор!“ така описва публиката магичните моноспектакли на актьора. И добавя: „Чакаме с нетърпение да ни облагороди с изкщуството си пак“ по повод едно творчество, което през смеха води по пътя на осъзнаването. Един многостранен талант на актьор, музикант и танцьор успява да ни въведе в света на просветата в наши дни, разбира се чрез традиционните за него хумор и сатира. „Възгледите на един учител за  народното творчество“ със своя образцов, а не нравоучителен характер, грабва аудиторията по начин, по който я въвлича във водовъртеж от емоции, от който никога не излизаш същия. Нестандартен и гениален – така го описва жадната за знания публика своят „учител“ Камен Донев.

Една смесица от неподражаема актьорска игра, скороговорки, букет от безумни ситуации, преразказани чрез мъдри думи, щипка сарказъм и остроумие като черешка на тортата – това е той. Безспорният талант на един актьор, чиято комичност умело върви по бръснача на сериозността, всеки път успява да екзалтира всяка една публика, пред която се изправя.

Творчеството на Камен Донев е отделен жанр, различен от всички други. Преплитащо в себе си лекотата на изказа, образцовата игра, хумористично-пеперливото произнасяне на глас на нещата, за които иначе се мълчи. На излизане от залата ще гледате на себе си и заобикалящия свят с други очи – очите на промяната. А дали ще я постигнем, зависи само от нас…

 

Билети на касата на театъра и на 0882 02 59 42.

 


„СПЯЩАТА КРАСАВИЦА“

гр. ШУМЕН

12 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – МЛАДЕЖКИ ДОМ

 

 

Балетът „Спящата красавица“ завладява Шумен

На 12 март от 18:30 ч. в залата на Младежки дом – Шумен ще бъде представен приказният балет „Спящата красавица“  Това е една вечна история, пресъздадена прекрасно от силния състав на Държавна опера – Бургас. Балетът – феерия е в три действия, по завладяващата музика на П. И. Чайковски. Либретото е дело на виртуозите в балетното изкуство – Мариус Петипа и Иван Всеволожски.

Шуменската публика ще има удоволствието да се потопи в магичния свят на Спящата красавица по едноименната приказка на Шарл Перо.

 

БИЛЕТИ: в Билетен център LM SI GROUP 09 8888 2442

 

 


 

 

ХРИСТО ШОПОВ И ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ 

„ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

 

гр. БЛАГОЕВГРАД

18 МАРТ 2019 г., 19:00 ч.

Зала „П.Яворов“ /АУБ/

 

 

Спектакълът «Всяка година по същото време» е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ – пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата -„Всяка година по същото време“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът – Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех!            

 

 

Автор: Бърнард Слейд

Режисьор: Георги Михалков

Превод: проф. Андрей Аврамов

Костюмография: Петър Митев

Сценография: Антония Попов

Продуценти:  Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център 

Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски  път! 

Билети: на касата на залата и в мрежата на Eventim.bg

 

 


ЖЕНСКО ЦАРСТВО

ГР. ШУМЕН

18 МАРТ 2019г., 19:00ч.  – МЛАДЕЖКИ ДОМ

 

В нашия спектакъл всичко се върти около двете могъщи сили, които движат света – ЛЮБОВТА И ВЛАСТТА.

ЛЮБОВТА – заради която се раждаме, живеем и умираме и ако не сме я изживели, защо сме се родили!?

И ВЛАСТТА – могъща сила, понякога непосилна за тези, които я носят, някои много се изкривяват под товара и! „Дай на някого власт и му гледай сеира“ казва една народна мъдрост.

А в нашия спектакъл ВЛАСТ и ЛЮБОВ колкото искаш.

Затова елате с открито сърце и усмивка на лице, смейте се с глас, пейте заедно с нас, радвайте се и ни гледайте сеира! 

Билети в Билетен център “LM SI GROUP” – 09 8888 2442

 

 


  „ГЕОРГИ ХРИСТОВ“

ГР. АСЕНОВГРАД

19 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – НЧ „Родолюбие“.

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката в АСЕНОВГРАД със своя биографичен концерт-спектакъл  „МОЯТ ПЪТ…” на 19 март от 19:00 ч. в НЧ „Родолюбие“.

 

На сцената Георги Христов излиза със своя оркестър, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция. 

 

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

 

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

 

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.

 

 

БИЛЕТИ: на касата на НЧ „Родолюбие“  тел: 0331 62586 / 0878 908710

 


 „ГЕОРГИ ХРИСТОВ“

ГР. САНДАНСКИ

20 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – ДОМ НА КУЛТУРАТА

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката в САНДАНСКИ със своя биографичен концерт-спектакъл  „МОЯТ ПЪТ…” на 20 март от 19:00 ч. в Културния дом на града.

 

На сцената Георги Христов излиза със своя оркестър, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция. 

 

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

 

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

 

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.

 

 

БИЛЕТИ: в Туристически информационен център и на външна каса пред Културния дом, РЕЗЕРВАЦИИ на 0887 763497 и на 0884 682048

 

 


„ГЕОРГИ ХРИСТОВ“

ГР. СМОЛЯН

21 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – РДТ „Николай Хайтов”

 

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката в Смолян със своя биографичен концерт-спектакъл  „МОЯТ ПЪТ…” на 21 март от 19:00 ч. в РДТ „Николай Хайтов”.

 

На сцената Георги Христов излиза със своя оркестър, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция. 

 

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

 

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

 

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.

 

БИЛЕТИ: в Билетен център на бул. „България” № 32 /до „Здравец”/, РЕЗЕРВАЦИИ на 0877 1186 84 и 0879 69 72 07

 


„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

ГР. ПЛЕВЕН

25 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – НЧ „Съгласие” 

 

 

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров в ПЛЕВЕН със супер топ шоуто си

 

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в ПЛЕВЕН на 25 март в НЧ „Съгласие” с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

 

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света.  В спектакъла, който ще ви залее със смях са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

 

В шоуто се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

 

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

 

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 

Билети в Билетен център на пл. „Свобода” – 0879 91 13 63

 


„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

ГР. ДОБРИЧ

28 МАРТ 2019 г., 19:00 ч. – Органова зала 

 

 

 

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров в ДОБРИЧ със супер топ шоуто си

                             

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в ДОБРИЧ на 28 март в Органова зала с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

 

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света. В спектакъла, който ще ви залее със смях са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В шоуто се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

 

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 

Билети на касата на залата и на 0877 66 29 08

 

 


 ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. ВЕЛИКО ТЪРНОВО

29 МАРТ 2019г. – ДКС “Васил Левски”

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official

 


 ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. ГАБРОВО

30 МАРТ 2019г. – спортна зала “Орловец”

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official

 

 

ОСТРОВЪТ

гр. БЛАГОЕВГРАД

 

06 АПРИЛ 2019 г., 19:00 ч. 

ДТ „Н. Въпцаров“ 

 

 

Островът от ИВО СИРОМАХОВ

С участието на Красимир Радков, Иво Сиромахов,Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински и музикалното присъствие на Исабел Божидарова.

Не знам за Вас, но лично аз живея с натрапчивото чувство, че има две паралелни Българии. 

Тази, която е в границите на държавата и тази, която е извън границите. И в двете Българии всеки се чувства длъжен да поучава другите как трябва да се живее.

И вместо да търсим решение на проблемите си, ние ровим с настървение във въпроса КОЙ Е ВИНОВЕН? Все пак трябва да има някой виновен, нали? Настояваме някой да е виновен за положението ни. И виновният да е някой друг. Не самите ние.

Правя този спектакъл, защото за мен е повече от очевидно, че независимо къде живеем, българите сме обречени да живеем заедно. Домът е чувство, а не географско понятие. Ние сме обречени да бъдем единни, сплотени, човечни и колкото по-бързо осъзнаем факта, че обвинението и търсенето на виновни води до самоунищожение, толкова по-скоро ще спрем да се чувстваме изолирани и самотни като островитяни, а държавата ни ще спре да прилича на далечен изоставен остров. 

Приликите с истински лица и събития в спектакъла изобщо не са случайни.

Приятно гледане.

Съни Сънински

Билети в Театъра и зала „Яворов“ 

 

 

 


 

 

ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

08 АПРИЛ 2019г. – спортен комлекс “Неврокоп Aрена”

 

 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

 

 

 


 

„ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО“

гр. ШУМЕН

10 АПРИЛ 2019 г., 19:00 ч. – МЛАДЕЖКИ ДОМ

 

 

ДТ „Гео Милев“ – Стара Загора

В главната роля: СТАНИМИР ГЪМОВ

Театрален спектакъл, вдъхновен от класическия американски роман на Кен Киси и едноименния култов филм на Милош Форман с Джак Никълсън в главната роля.

Потресаваща история за живота в психиатрична клиника, в която медицинският персонал, под ръководството на Старшата сестра, съсипва волята на хората и ги принизява до безсмислено и болезнено подчинение под предлог, че ги лекува.

Скоро в това кукувиче гнездо обаче „кацва” новият пациент Мак Мърфи, принуден да се прави на психично болен, за да избегне затвора. Ненавиждащ лицемерието, първичен, скандален, похотлив комарджия, той подготвя бунт в болницата, който да промени всичко… Но Мак Мърфи не знае колко струва свободата в свят, създаден за да смачка човешкия дух…

БИЛЕТИ: Билетен център LM SI, 09 8888 2442

 

 

 


 

 

 

 

ОСТРОВЪТ

гр. СЛИВЕН

 

13 АПРИЛ 2019 г., 19:00 ч. – ДТ „Ст. КИРОВ“

 

 

Островът от ИВО СИРОМАХОВ

 

С участието на Красимир Радков, Иво Сиромахов,Пламен Великов, Стела Ганчева, Съни Сънински и музикалното присъствие на Исабел Божидарова.

Не знам за Вас, но лично аз живея с натрапчивото чувство, че има две паралелни Българии. 

Тази, която е в границите на държавата и тази, която е извън границите. И в двете Българии всеки се чувства длъжен да поучава другите как трябва да се живее.

И вместо да търсим решение на проблемите си, ние ровим с настървение във въпроса КОЙ Е ВИНОВЕН? Все пак трябва да има някой виновен, нали? Настояваме някой да е виновен за положението ни. И виновният да е някой друг. Не самите ние.

Правя този спектакъл, защото за мен е повече от очевидно, че независимо къде живеем, българите сме обречени да живеем заедно. Домът е чувство, а не географско понятие. Ние сме обречени да бъдем единни, сплотени, човечни и колкото по-бързо осъзнаем факта, че обвинението и търсенето на виновни води до самоунищожение, толкова по-скоро ще спрем да се чувстваме изолирани и самотни като островитяни, а държавата ни ще спре да прилича на далечен изоставен остров. 

Приликите с истински лица и събития в спектакъла изобщо не са случайни.

Приятно гледане.

Съни Сънински

Билети на касата на залата: 0899183782

 

 


ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. БУРГАС

16 АПРИЛ 2019г. – спортна зала “Младост”

 

 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

 

 


 

ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. ЯМБОЛ

17 АПРИЛ 2019г. –  спортна зала “Диана”

 

 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

 


 

„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

ГР. САНДАНСКИ

18 АПРИЛ 2019 г., 19:00 ч. – ДОМ НА КУЛТУРАТА

 

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров в ДОБРИЧ със супер топ шоуто си

 

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в Сандански на 18 април в Културен дом с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

 

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света.

 

В спектакъла, който ще ви залее със смях са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В шоуто се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин. Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 

БИЛЕТИ: в Туристически информационен център и на външна каса пред Културния дом, РЕЗЕРВАЦИИ на 0887 763497 и на 0884 682048

 

 

 

 


 

„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

ГР. ПЕТРИЧ

19 АПРИЛ 2019 г., 19:00 ч. – НЧ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“

 

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров в Петрич със супер топ шоуто си

             

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в Петрич на 19 април в НЧ „Братя Миладинови” с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

 

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света.

В спектакъла, който ще ви залее със смях са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В шоуто се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО. Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 

Билети на касата на залата и на 0878/407306

 


 


 

 


 

 

 

 


 

 

 

ЛИЛИ ИВАНОВА

гр. ШУМЕН

08 МАЙ 2019 г., 20:00 ч. 

Aрена Шумен

 

Най-големите спортни зали във Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен и Хасково, летният театър във Варна и античният театър в Пловдив ще бъдат сцена за концертите на Лили Иванова тази година. Публиката в София ще има шанс в три различни дати да посети събитията – на 21-ви Юни ще се състои концертът на открито на сцената в своеобразния летен театър на София, в ресторант Лебед, Панчарево, а на 8-ми и 9-ти Декември ще бъдат 2 поредни концерта в зала 1 на НДК в София.

 

29-ти Февруари 2019 – Велико ТърновоДКС “Васил Левски”

30-ти Февруари 2019 – Габрово, спортна зала “Орловец”

08-ти Април 2019 – Гоце Делчевспортен комлекс “Неврокоп Aрена”

16-ти Април 2019 – Бургасспортна зала “Младост”

17-ти Април 2019 – Ямбол, спортна зала “Диана”

08-ти Май 2019 – Шумен, Aрена Шумен

01-ви Юни 2019 – Хасково, спортна зала “Дружба”

 

 

21-ви Юни 2019 – ресторант “Лебед”, Панчарево

30-ти Юни 2019 – Варна, Летен театър

17-ти Септември 2019 – Пловдив, Античен театър

08-ми и 09-ти Декември 2019 – София, НДК, зала 1

 

Националното турне на Лили Иванова се случва с подкрепата на фирма Аполо (www.apolo.bg), както и VIP Security (ww.vipsecurity.bg), Stovi (www.stovi.bg), национално Дарик Радио (www.dariknews.bg) и БГ Радио (www.bgradio.bg).

Специално 2-та концерта в зала 1 на НДК през декември ще се осъществят с подкрепата на Столична Община.

 

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн (www.eventim.bg).  

 

За повече информация:

www.lili.bg

 

 

 


 

 

„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“

гр. РАЗГРАД

08 МАЙ 2019г., 19:00ч.

ДТ „Антон Страшимиров“

 

 

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров в Разград със супер топ шоуто си

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в РАЗГРАД на 08 май в ДТ „Антон Страшимиров“ от 19:00ч.  с едно изключително забавно, динамично и интерактивно представление.

Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света.

В спектакъла, който ще ви залее със смях са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В шоуто се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

 

Билети на касата на театъра и на 0882025942

 

 


 

„ОРЛИН ГОРАНОВ  И МАРГАРИТА ХРАНОВА“

гр. ДИМИТРОВГРАД

16 МАЙ 2019 г., 19:00 ч. – . ДТ „Апостол Карамитев”

 

 

Концерт с любими филмови песни и вечните хитове на Маргарита Хранова и Орлин Горанов. Концертът „Обичам българската музика“ ще се състои на 16 май от 19.00 ч. ДТ „Апостол Карамитев”.

Участват: Маргарита Хранова, Орлин Горанов и оркестърът на Държавна опера – Бургас. Ще прозвучат популярни песни от филми като „Адаптация“, „Оркестър без име“, „Момчето си отива“, „Неочаквана ваканция“, „Старинната монета“ и др.

Билети на касата на театъра 0879 294 603  

 

 

 

 

 


 

 

„ПОРТРЕТЪТ НА ДОРИАН ГРЕЙ“

гр. ШУМЕН

29 МАЙ 2019 г., 19:00 ч. – ДКТ „В. ДРУМЕВ”

 

 Един театрален шедьовър с премиера в Шумен! Представя ДТ „Н. Вапцаров“ – Благоевград

„ПОРТРЕТЪТ НА ДОРИАН ГРЕЙ“
по едноименния роман на Оскар Уайлд
адаптация Джон О’Конър и Мерлин Холанд
превод – Деница Димитрова

Сценична версия и режисура – Стайко Мурджев

Участват:
Дориан Грей – Севар Иванов
Лорд Хенри Уотън – Калин Врачански
Базил Холуърд – Александър Хаджиангелов
Лейди Уотън – Гергана Цакова
Херцогиня Монмът – Пепа Манева
Сибил Вейн – Мариана Бонева
Джеймс Вейн – Кънчо Кънев
Мисис Вейн – Албена Чобанова
Мистър Айзъкс – Лъчезар Кацарски
Алън Кембъл – Боян Петров
Продавачът на опиум – Мартин Лазаревски
Виктор – Аладин Алиибрахим, Божидар Йорданов, Йордан Върбанов

Билети – Билетен център LM SI, 09 8888 2442